0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Porezi 0.00
Ukupno 0.00
-20 %
DIYSECUR biometrijski otisak prsta RFID 125 khz tipkovnica vrata sustav kontrole pristupa komplet + električni magnetski dvorac

DIYSECUR biometrijski otisak prsta RFID 125 khz tipkovnica vrata sustav kontrole pristupa komplet + električni

HRK 521.00
HRK 651.30
U trgovini.

Iznos


Biometrijski sustav kontrole pristupa otiska prsta RIFD za kućni / uredski korištenja
Kontroler pristupa + adapter + magnetna brava + 10 ID-kartica + gumb za izlaz
Uštedite Više ! Uživajte U Više !!
Zašto koristiti za kontrolu pristupa ?
Uz ovaj komplet biranja možete konfigurirati tvrtku ili organ upravljanja standardizacijom sliku zgrade, poboljšati upravljanje, u isto vrijeme standardizirani interni sustav upravljanja.
Ako индукционная kartica izgubljena, može se odmah prijaviti gubitak u sistemu, tako da čak i ako netko drugi je pokupio индукционную kartu ne može proći kroz ulazna sigurnosni sustav, to više zgodan nego običan mehanički dvorac, više sigurnosti.
Kontroler pristupa :
Terminal je dizajniran za korisnike koji imaju opći zahtjevi za kontrolu pristupa, radi samostalno i ima sučelje za drugog električne brave, tipke za izlaz, senzor vrata, alarm i poziv. Upravljanje tipkovnicom na uređaju jednostavan i praktičan.
izvor napajanja :
Ovaj kontroler napajanje AC110 V240 V je transformator, koji pruža stabilan izlazni napon za kontroler pristupa za zaključavanje i tipku izlaz. Može se koristiti u cijelom svijetu.
Magnetni Dvorac :
Je brzi električni magnetski dvorac zadržavanje snage 280 kg, koji je pogodan za mnoge sustave kontrole pristupa. Ovaj električni castle je savršeno može zadovoljiti vaše potrebe.
RFID kartica/ privezak :
Postoje 10шт 125 khz RFID beskontaktne privjeske za ključeve/kartice, oni mogu raditi s proizvodom koji ima 125 khz RFID čitač kartica.
Gumb za izlaz :
Ovaj gumb za izlaz široko se koristi u sustavu kontrole pristupa na vrata.Kada želite izaći, trebate samo kliknuti na ovaj gumb izlaz, onda možete izaći :
Dodatno : ako vam je potreban ovaj daljinski upravljač, molimo kupiti na ovom linku :
daljinski upravljač :
To je uređaj za daljinsko upravljanje za kontrolu pristupa na vrata, nakon spajanja na vašem sistemu, možete kliknuti na daljinski upravljač za otvaranje vrata na daljinski, udaljenost može doseći i do 50 metara :
Dodatno : ako vam je potrebna ova zvono na vratima, molimo kupiti na ovom linku :
Zvono na vratima :
Tehničke karakteristike :
Shema Spajanja :
Proizvod otpremnica :

O proizvodu

Sigurnosni Način Rada:
Tolerancija kvarova
brend:
DIYSECUR
Smjer:
Nema
Broj Modela:
X6
zaključavanje vrata:
Magnetni dvorac 280 kg
Učestalost:
Rfid-kod 125 khz
Podrijetlo:
Shenzhen
is_customized:
Yes

Slični prijedlozi