0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Porezi 0.00
Ukupno 0.00
pumpa 12V 150PSI auto-pumpa postavljena na vozilu pumpa inflacija guma dva cilindra pumpa

pumpa 12V 150PSI auto-pumpa postavljena na vozilu pumpa inflacija guma dva cilindra pumpa

HRK 930.90
U trgovini.

Iznos


[Napomena] :
1, Ne može se koristiti u zračnim автошине brod velik i prekomjerna tjelesna težina, poput kolica, velike kolica, automobili i druga pakiranje kutija;
2 Kada pokrenete auto motor za povećanje energije, snage akumulatora;
3, Ovaj stroj koristi ograničenje snage dc (DC12 V10 A), ne koristi domaći visokog napona za napajanje izmjenične struje (AC220 V);
4, Kada je mrzovoljan, molimo vas ponesite ohladi u stalnom radu 10 minuta nakon 10 minuta stanke, kako bi se spriječilo oštećenje na pumpu i sekundarni opremu, i mogu povećati život motora.
Ljudi ne napuštaju tijelo 6, kada im uživaju, obratite pozornost na pritisak u gumama, ne previše bogata;
7, stroj nakon koristi, ključ plinske sapnice mora biti ravna, ne unutar gumene elastične umora;
8, pumpa montirana unutar штепсельной vilice плавкого osigurača, kako pumpa ne počinje, molimo proširite provjeru штепсельной vilice i zamijenite (za osigurač 15 A);
9, stroj se mora izbjeći vlage, чонгшуай i invasion prljavštine, sprečava igru dijete, za izbjegavanje modricama;
10, svaki željeni tlak u gumama razlikuje, molimo vas, označite referentni stranu gume ili pitajte proizvođača automobila
.
4, molimo vas koristite ovaj stroj je opremljen sa profesionalnim iglom lopte, savitljiv mlaznicom i Velike mlaznicom plina, kao lopta, i drugom opremom za завалки plina. (učinak pumpe dvostruki cilindar, ne može direktno biti umetnuta u upaljač, da se prehrana putem sonde lako spali auto upaljač i liniju)
3, kada je napuhan, pokazivač sa stupnjem zasićenja gume povećava, kada se pokazivač dosegne odgovarajuću tlaka u gumama (ukupan pritisak u auto gumama iznosi 223 kpa=35 PSI), vadi čep i gasna mlaznica za dovršetak posla. Napuhavanje gumeni čamac, mogu raditi u roku od 30 minuta;
5, ukupna guma u zraku, oko 3-5 minuta može doći do normalnog tlaka u gumama 30 PSI, guma će malo duže; primjerice, početak inflacije, kada se pokazivač za skeniranje brzo popeo do 50 100 PSI, kaže da je zrak blokiran, zrak ne dolazi u gumu, tako da je potrebno odmah odvojite priključak plinske sapnice, ponovno početi s radom, jer u suprotnom lako oštetiti motor i alat.
2, također odgovarajući za motocikala, bicikala, postolja, odbojku lopte, kupanju kreveta, раздувных igračaka i tako dalje.
[tehnike] :
1, gumena cijev vrhu plinske sapnice umeće se izravno na ventil gume, zrak, proizvodi guma, da čujete zvuk, navedeni zrak već nalazi se u cirkulaciju, i dalje zategnuti plinsko nos, zrak više ne izlazi.
[naziv proizvoda] : dva cilindra pumpa / pumpa / Pumpa
[napetost] : 12 v (istosmjerna struja)
Maksimalni pritisak : [] 150 PSI
[configuration] : dalekovoda od 3 metra, s baterijskim stegom i barometar opsežnu cijevi
[pakiranje] : boja kutija + torba
[size] : 30 X10 X20 cm (ručno mjerenje)
[bruto] : 3,7 kg
[opis proizvoda] :
1, ovaj stroj соответствующа za sve automobilske gume 12 V, posebno 4x4, u autobusu,2 tonama kolica, gumama limuzina više velikih, visokoj plin, brzim zraku.
4, auto guma održavati ispravan tlak u gumama, mogu pružiti sigurnost u prometu i spremati benzina, nakon što je vrijednost automobila, osigurati zaštitu od kišnih dana.
5, opremljen s nizom раздувного usta, može se koristiti za pokrivanje, gumeni čamci, hovercraft, раздувные igračke, раздувной loptu i mnoge druge namjene.

O proizvodu

Tip Elementa:
Pumpe
Promjer Proizvoda:
10cm
Visina Proizvoda:
20cm
Širina Elementa:
10cm
Težina Proizvoda:
3.7kg
Dužina Proizvoda:
30cm
Naziv Modela:
YWHL-GJXQB-120R
Tip Materijala:
/
Marka Vozila:
Za sva vozila

Slični prijedlozi