0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Porezi 0.00
Ukupno 0.00
STARPAD za visoku kvalitetu opće namjene za proljeće, nakon cfmoto Jie Ma 250-6 šestar kombinacija u rasutom stanju, Besplatna dostava

STARPAD za visoku kvalitetu opće namjene za proljeće, nakon cfmoto Jie Ma 250-6 šestar kombinacija u rasutom stanju,

HRK 390.00
U trgovini.

Iznos

To će potrajati 15-50 Dana (u Rusiji je potrebno više dana,15-90дней);a Amerika će koristiti e Packet, potrebno je 7-12дней. Povrat politika : Ako je bilo kakvih problema sa proizvodom, imate 7 dana da nas kontaktirate i 30 dana da vrate robu nazad, od dana kada ste primili naše proizvode. Ili će poslati tebi još jedan novi.
Plaćanje :
Primamo Alipay, West Union. Mi nismo odgovorni za plaćanje svih carinskih pristojbi ili uvozne carine. I molim vas da me kontaktirate sa Aliexpress prvo, i javite mi detalje, a zatim ćemo pokušati riješiti ovaj problem za vas što je prije moguće.
Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo plaćanja u roku od 3 dana. Bilo kako bilo, nadamo se i uvjereni smo da će sve biti u. Stupite u kontakt sa mnom : ako imate bilo kakve nedoumice ili probleme s robom,molim te, ne daj mi da negativnu ocjenu.
5, samo Mi ćemo brod na подтверженным adrese rezervacije.Ove naknade nisu uključene u cijenu robe ili trošak dostave. A ako želite najbolji način dostave, molimo vas, javite mi možemo promijeniti, i takse i mora biti izmijenjen. Pošiljke : 1, Dostava širom svijeta. Ili izbor ili EMS drugih. Molimo, držite se roba neiskorišten i u dobrom stanju ambalaže.
Pravila za povrat :
Ako je bilo kakvih problema sa proizvodom, imate 7 dana da nas kontaktirate i 30 dana da vrate robu nazad, od dana kada ste primili naše proizvode. Što se tiče ambalaže : možemo mijenjati ambalažu, da smanje težinu i zadržite sigurnost isporuke zavisi od raznih proizvoda. Ili izbor ili EMS drugih. Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom. Tranzit vrijeme može varirati, pogotovo u vrijeme blagdana.
Ako niste dobili svoj teret u roku od 30 dana od dana UPLATE, molimo, kontaktirajte nas. Sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz secure payment procesor ESCROW.
Kontaktirajte Me :
Ako imate bilo kakvih nedoumica ili problema s proizvodom,molimo vas, ne daj mi da negativnu ocjenu. Ili će poslati tebi još jedan novi. Vaša adresa naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave.
Dostava :
1, SVJETSKA PRIJEVOZ TERETA. Mi ćemo vam dati svoj dijelovi ili cijeli ukupan iznos. Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.
Link Na Ambalažu :
Što se tiče kromatske aberacije i pogreške mjerenja : problem svijeta, a razlika je u načinu mjerenja, moguće je da postoji mala pogreška, molim vas, imajte na umu i razumjeti.Prvo, molimo vas, pozovite mi svoj broj narudžbe, a zatim predloži mi detaljan post o problemima i jasan dokaz. 4 Ako je ukupna težina vaše narudžbe veća od 2 kg, poslat ćemo ga više "belim почтами stup kita" ili "e Packet" odvojeno.
VRIJEME PRUŽANJA USLUGE TRANZITA određuje prijevoznik i ne uključuju vikende i praznike.
Veliko hvala.
Bilo kako bilo, nadamo se i uvjereni smo da će sve proći dobro.
Što se tiče ambalaže :
možemo mijenjati ambalažu, da smanje težinu i zadržite sigurnost isporuke zavisi od raznih proizvoda. Tranzit vrijeme može varirati, pogotovo u vrijeme blagdana. VRIJEME PRUŽANJA USLUGE TRANZITA određuje prijevoznik i ne uključuju vikende i praznike.
Veliko hvala. 5, samo Mi ćemo brod na подтверженным adrese rezervacije. Nakon toga, kao i vi, i ja sam potvrdila postojanje problema. Ako niste dobili svoj teret u roku od 30 dana od dana UPLATE, molimo, kontaktirajte nas.

O proizvodu

brend:
СТАРПАД

Slični prijedlozi